In & Outside coaching en training, Hetty helpt mensen vooruit en in balans

Het begin van…

Van een baan bij de bank naar zelfstandig ondernemer. Hetty Boerstal (In&outside coaching) heeft sinds 2007 haar eigen onderneming als NLP communicatietrainer, Burn-out specialist en Life-coach. Op haar eigen manier zorgt Hetty dat mensen meer rust in het hoofd krijgen en meer balans krijgen. Hetty: ‘Als jij je eigen weg loopt, dan kun je niet verdwalen’. Hetty’s kracht is dat mensen gaan doen, omdat je bij haar leert hoe! Inzicht zonder handeling geeft geen verandering.

Voordelen Hanzegilde

Hetty heeft voor het ondernemershuis gekozen omdat het Hanzegilde naast flexplekken ook coachruimtes aanbiedt. Deze gebruikt Hetty om coachgesprekken te voeren, maar deze zijn ook goed te gebruiken voor workshops of cursussen. Daarnaast vindt Hetty het heel fijn dat er flexibele huur kan worden aangeboden, omdat ze onregelmatig aanwezig is. Het Hanzegilde biedt hiervoor een soort van strippenkaart.

Goede energie, mooie samenwerking en elkaar inspireren

Hetty is bij het Hanzegilde aangesloten omdat er een goede energie stroomt. Zij merkte deze energie gelijk in haar cursus en in haar werk. ‘Het Hanzegilde is een fijne werkplek met fijne mensen. Iedereen denkt hier in mogelijkheden’, aldus Hetty. Hetty voelde zich hier gelijk welkom. Door de verschillende zelfstandig ondernemers is er een groot netwerk aanwezig binnen het ondernemershuis. Hierdoor ontstaat een samenwerking waarin we elkaar inspireren. Het meeste wat Hetty verraste was dat het hier goed aansluit bij haarzelf. Hetty: ‘Het gaat hier vanzelf, de energie stroomt hier. Door elkaar te helpen, elkaars talenten te gebruiken, kunnen de zelfstandig ondernemers elkaar helpen bij moeilijkheden. Zo staat het bij de ondernemers in balans’.

Bij het ondernemershuis Hanzegilde stroomt een goede energie, iedereen helpt elkaar met zijn eigen talenten en je voelt je hier gelijk thuis.

Plaats een reactie