Netwerk en meer

Het Ondernemershuis Hanzegilde is meer dan een werkplek. We zijn tevens een kennis- en ondernemersnetwerk. Door met elkaar, en met ondernemers die langs komen voor de koffie, lunch of workshop te praten en te werken vergroten en verspreiden we onze kennis over ondernemen en recente ontwikkelingen binnen en buiten het vakgebied.  Op verzoek van ondernemers worden er incidenteel thema-avonden , workshops en masterclasses gegeven. Door met elkaar te werken en ons netwerk open te stellen voor elkaar vergroten we het ondernemersnetwerk van de ondernemers van het Hanzegilde. 

Hanzegilde kennisnetwerk

Ondernemershuis Hanzegilde biedt de mogelijkheid om workshops, trainingen en masterclasses aan te vragen en te geven. Heb je kennis die je graag wilt delen met andere ondernemers, dan bestaat, in overleg, de mogelijkheid om deze kennis in een workshop of training aan te bieden. Desgewenst kun je gecoached worden op je trainingsvaardigheden.
Mis je bepaalde ondernemerskennis, laat het weten. We zoeken graag in ons netwerk naar iemand die je hier in kan trainen.

Trainingen en workshops bieden we bij voorkeur gratis aan geïnteresseerde ondernemers aan. 

Daarnaast bieden we 2x per jaar een netwerkevent aan. Wil je geinformeerd worden over deze events, meldt je dan aan voor onze mailinglijst. Je ontvangt dan informatie over de netwerkevents (2x per jaar) en (gratis) workshops en trainingen die je helpen om je ondernemersvaardigheden verder te vergroten.

Wil je meer weten over het Hanzegilde kennisnetwerk?

Iedereen is welkom om een event, workshop, training of masterclass te bezoeken. Wil je op de hoogte worden gehouden van events, trainingen, workshops en masterclasses? Stuur dan een mailtje naar email hidden; JavaScript is required.