5 redenen waarom je als ZZP-er moet flexwerken bij Ondernemershuis Hanzegilde

Als freelancer/ ZZP-er kun je werken waar je wilt en wanneer je wilt. Je kunt natuurlijk thuiswerken, maar ook flexwerken bij Ondernemershuis Hanzegilde, net als steeds meer andere ZZP-ers. We geven je 5 redenen waarom jij als zzp’er flexwerken bij Ondernemershuis Hanzegilde moet proberen.

Ontmoet collega-ondernemers

Als zzp’er ben je op jezelf aangewezen en run je in je eentje je bedrijf. Contact met soortgenoten, collega-ondernemers is dus fijn, maar hoe zorg je voor dat contact? Een reden waarom zzp’ers voor Ondernemershuis Hanzegilde te kiezen, heeft te maken met het contact leggen met collega-ondernemers. Bij ons zijn meerdere zzp’ers, ondernemers en freelancers aan het werk. Ondernemershuis Hanzegilde is dus een netwerkplaats waar jij als zzp’er in contact komt met andere zzp’ers. Op die manier kun je sneller ideeën uitwisselen, brainstormen over nieuwe onderwerpen of problemen bespreken met anderen.

Locatie flexkantoor

Over de locatie van Ondernemershuis Hanzegilde is nagedacht. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer, gratis parkeren op loopafstand, en betaald parkeren naast de deur. Dat is niet alleen handig voor jezelf, maar ook handig voor eventuele zakelijke afspraken die langskomen. Bovendien zorgen de verschillende werkplekken binnen het pand voor inspiratie en motivatie. Geen dag hoeft hetzelfde te zijn, omdat je iedere keer voor een andere werkplek kunt kiezen. Dat zorgt natuurlijk voor de nodige inspiratie! Inspiratie die jou als zzp’er helpt om nieuwe producten te ontwikkelen voor je opdrachtgever.

Andere faciliteiten

Ondernemershuis Hanzegilde is als flexwerkplek voorzien van de allerlei faciliteiten, waar je desgewenst gebruik van kunt maken. Zoals bijvoorbeeld snelle internetverbindingen. Ook kun je tijdens de lunch terecht voor een broodje of tussendoor voor koffie en thee. Een andere handige faciliteit is de vergaderruimte. Ook beschikken we natuurlijk over printerfaciliteiten en bieden we workshops en trainingen aan. Tot slot is er ook de mogelijkheid tot het per uur inhuren van (virtuele) secretariële diensten. Kortom: werken bij Ondernemershuis Hanzegilde biedt meer faciliteiten dan thuis werken.

Zakelijke contacten verwelkomen

Ondernemershuis Hanzegilde beschikt naast flexplekken ook over vergader- en ontmoetingsruimtes. Deze ruimtes kun je huren en bieden de mogelijkheid je zakelijke afspraken professioneel te ontvangen.

Vergroten van netwerk en kennis

Het Ondernemershuis Hanzegilde is een community die bestaat uit zzp’ers, freelancers en andere mensen die flexwerken. We organiseren regelmatig netwerkbijeenkomsten, borrels en thema avonden zodat je nóg gemakkelijker in contact met collega-ondernemers komt en je kennis over ondernemen en relevante ontwikkelingen uitbreidt.

 

Plaats een reactie