Het gevoel dat je ’s ochtends echt naar je werk gaat en omringd wordt door collega’s

Het begin van…

Karin Dieperink-de Vries werkt als zzp’er in de gemeentelijke belastingen, ze helpt gemeentes die kennis of handen te kort komen. Net als veel andere ondernemers heeft ze een plekje bij de Hanzegilde. Hoe ze hier terecht gekomen is?

‘’Vorig jaar zomer kreeg ik vanuit mijn werk een opdracht die 6 weken duurde. Aan deze opdracht mocht ik grotendeels thuis werken. Toen dacht ik, 6 weken alleen thuis zitten vind ik vrij lang. Ik ben op Google gaan zoeken naar een flexplek in de buurt van Doesburg en daar kwam de Hanzegilde uit. Ik besloot in de vakantie om gewoon een keertje binnen te lopen en de klik was er meteen. Nadat mijn opdracht af was ben ik hier gebleven en nu zijn we al een jaar verder’’, aldus Karin.

Ondernemen is heel flexibel zijn

Wat Karin zo fijn vindt aan de Hanzegilde is dat er geen voorwaarden op je gelegd worden. Je kunt hier dag en nacht terecht. Als voorbeeld geeft Karin aan dat ze graag om 07:00 uur al begint met werken. Er zijn ook mensen die juist tot ’s avonds laat werken. Alles is hier mogelijk.

Ik heb echt collega’s

Het leukste bij de Hanzegilde vindt Karin de ondernemers die er allemaal zijn. ‘’Op mijn eerste dag voelde het al gelijk alsof we al jaren met elkaar werkte’’, aldus Karin. Het gevoel dat je ’s ochtends echt naar je werk gaat en omringd wordt door collega’s ondanks dat er allemaal verschillende bedrijven met andere vakgebieden zijn. Privé en werk gaat hier door elkaar heen. Elkaar verder helpen gebeurt over en weer, ook al kost dat een paar minuten van je tijd. Er is niemand die daar niet voor open staat.

Bij Hanzegilde geeft iedereen elkaar tips

Iedereen staat open om elkaar veel tips te geven. Op het moment dat je voor een klus komt te staan waar je niet heel veel verstand van hebt, hoef je maar een rondje vragen te stellen en je krijgt genoeg tips van andere ondernemers om jou op weg te helpen.

Als Karin de Hanzegilde in een zin zou moeten omschrijven:

‘’Een fijne en prettige werkplek, waar iedereen open en eerlijk naar elkaar toe is.’’  

Plaats een reactie