Coaching door kennis te delen, daarom het Hanzegilde voor mij

Zelfregie, hoe richt jij jouw leven in?

Inge, geboren en getogen Doesburgse (41 jaar), is life coach en burn-out ervaringsdeskundige. Zij begeleidt jonge vrouwen naar een goede emotionele en mentale balans, zodat zij de regie over hun leven kunnen herpakken. De vrouwen die bij Inge komen hebben te maken met het dertigers-dilemma en/of stress- en burn-out klachten.

‘’Door te leren luisteren naar je innerlijke kompas en aan de hand daarvan de regie te nemen, kom je steeds dichterbij de beste versie van jezelf. Op die manier kan jij je leven inrichten zodat het écht bij jou past. Heel mooi om vrouwen op dat vlak van persoonlijke ontwikkeling te coachen”, aldus Inge. 

Thuiswerken aan de keukentafel

Sinds een paar maanden is Inge aangesloten bij het Hanzegilde.  Inge: “Ik had al veel eerder over het Hanzegilde gehoord van een oud klasgenootje uit Doesburg. Pas een paar maanden geleden herkende ik het logo op het raam toen ik toevallig langs het pand liep. Dus meteen gegoogled en een afspraak gemaakt met Ilse en Jelle. Daarna was de keuze snel gemaakt”. Inge vindt het werken in het Hanzegilde ideaal. “Ik kan er rustig werken met collega zzpers. Ik krijg er meer werk gedaan dan thuis aan de keukentafel. Bovendien hangt er een goede sfeer, er is tijd om te werken en om te kletsen, dat vind ik ook belangrijk’’, aldus Inge.

Ondernemen in het Hanzegilde: Start before you’re ready

Volgens Inge is ondernemen een vak apart en dat kan je in het Hanzegilde leren. Zakelijke stappen die Inge een tijd geleden zonder de business coaching in het Hanzegilde liever zou uitstellen, doet ze nu vrijwel meteen. “Gewoon proberen, doen. Je kan je hier kwetsbaar opstellen, vragen staat vrij, veel collega’s hier zijn expert op hun vakgebied. Of het gaat om SEO of de opbouw van een workshop, de kennis en kunde is binnen handbereik”, aldus Inge.

“Waar voor mij de toegevoegde waarde ligt? De bereidheid van anderen in het Hanzegilde om hun kennis met je te delen, vind ik heel waardevol. Ik heb het gevoel dat iedereen elkaar oprecht succes gunt.”

Plaats een reactie