Van Prospect naar Klant: Wat is de Zin Die Werkt?

Reacties van deelnemers op de workshop

Paula van RemmenVerkopen is niet mijn grootste talent. De eerste zin van de workshop van Jelle Koning triggerde me al direct: ‘Welke zin werkt in een verkoopgesprek’€™. In anderhalf uur tijd heeft Jelle me een spiegel voorgehouden en me tips meegegeven waardoor ik aan het denken ben gezet over verkopen. Het is niet zo ‘eng’ als ik dacht, als je maar weet wat je klant bezighoudt en goed luistert naar wat hij zegt. Alleen dat laatste al geeft me voldoende houvast om bij het eerstvolgende verkoopgesprek het anders te gaan doen. Kortom, de workshop heeft me veel gebracht. Dank Jelle!

Paula van Remmen, Communicatiehuis De Liemers

 

De workshop van Jelle is een echte aanrader. Jelle geeft het verkoopproces in eHetty Boerstalen eenvoudig schema weer. Als deelnemer leer je in een kort tijdsbestek wat het proces van de verkoper en de koper is. Hiermee kun je al snel zien waar jezelf als verkoper en de ander als koper zit. Soms kun je als verkoper veel verder zijn in het proces en hierdoor je verkoop onnodig mislopen. Door dit schema kun je voortijdig schakelen en je deal zeker stellen. Je verkoopgesprek zijn na het volgen  van de workshop succesverzekerd. Jelle bedankt!

Een groet en een glimlach,

Hetty Boerstal, Inandoutside.nl

 

Anja BeckmansJouw presentatie over ‘Van prospect naar klant’ heeft mij op een nieuw spoor van denken gezet. Als startende ondernemer ben ik regelmatig zoekende hoe ik dingen moet regelen / aanpakken / bekijken. Terwijl ik leuke opdrachten heb binnen gehaald, die ik van tevoren niet heb kunnen bedenken, komt er uit de hoek waar ik ze bedacht had niets binnen. Daarop had ik al actie ondernomen voor die specifieke doelgroep een eigen folder te ontwikkelen en toe te sturen. En nu nog nabellen….

In jouw presentatie zaten veel goede tips, een duidelijk overzicht van type klanten en hun reacties en vooral ook procesbeschrijvingen, die ik heel goed kan gebruiken in mijn voorbereiding op die gesprekken.

Ik heb de hele avond geboeid naar je geluisterd, je bracht de zaken duidelijk, overzichtelijk en met de nodige humor ter sprake. (En gelukkig praat je lekker snel, dus kregen we meer info dan eigenlijk in 1 thema avond past !) Dank je wel voor het delen van je kennis en de fijne avond!

Anja Beckmans, Tempassist

 

Wil je meer informatie over de workshop of heb je interesse in de tweedaagse verkooptraining die Kleynenborgh verzorgt, neem dan contact op met Jelle.

Plaats een reactie