Hanzegilde Ondernemerswandeling

Als thuiswerkende ondernemer (en wie werkt er deze dagen nu niet thuis?), kan het fijn zijn om eens van gedachten te wisselen over ondernemerschap, een specifieke opdracht, de balans werk-privé, etc. Een keer sparren met iemand die met je meedenkt, je op nieuwe ideeën brengt, of juist helpt je bestaande gedachten eens goed op een rijtje te zetten. Eerder bood het Ondernemershuis Hanzegilde de mogelijkheid dit te doen tijdens de wekelijkse ondernemerslunch. In deze tijd kiezen we ervoor elkaar te ontmoeten tijdens een wandeling.

De Hanzegilde-ondernemerswandeling is een mooi moment om je te ontspannen, buiten te zijn, bij te praten, te sparren, jezelf de spiegel voor te laten houden, of dat juist bij iemand anders te doen.

Vanaf maandag 2 november start elke maandag vanaf 12.30 de “Hanzegilde Ondernemerswandeling”. Het vertrekpunt is bij het Ondernemershuis Hanzegilde aan de Ooipoortstraat 48 te Doesburg. We wandelen in duo’s naar de IJssel en vervolgens richting de linies. Je kan zo lang je wilt rondwandelen over de linies of op eigen initiatief weer teruglopen.

Wil je eens op een andere manier met elkaar kennismaken? Meld je dan aan voor de “Hanzegilde Ondernemerswandeling” door een mail te sturen naar email hidden; JavaScript is required. Je kan in de mail aangeven of je de ‘lunch2go’ wilt, waarmee je de plaatselijke ondernemers steunt. Deelname aan de Hanzegilde Ondernemerswandeling is gratis; de lunch is er vanaf 5 euro (contant te voldoen).

Vanzelfsprekend worden de corona-regels in acht genomen: we houden 1,5 meter afstand en wandelen in duo’s.

Plaats een reactie